Responsiiviset kotisivut yrityksille – myös vaativat toteutukset

Toteutamme villitkin ideasi ja osaamme ehdottaa myös sellaista, mitä et ehkä ole itse tullut ajatelleeksi.

WordPress-verkkosivut

Responsiiviset eli puhelinten, tablettien ja tietokoneiden näytöille mukautuvat kotisivut ovat nykyisin jo perusvaatimus. Jos siis yrityksesi verkkosivut eivät toimi vielä näppärästi myös mobiililaitteilla, on jo korkea aika päivittää sivut nykyaikaisiksi. Kotisivut on muutenkin hyvä päivittää säännöllisesti, jotta palvelet potentiaalisia asiakkaitasi mahdollisimman hyvin myös verkossa.

Toteutamme kotisivut WordPressillä, joka on helppokäyttöinen ja suosituin julkaisu-/sisällönhallintajärjestelmä. Olemme valmistaneet verkkosivuja yli 19 vuoden ajan lukuisille eri alojen yrityksille. Pisimmät asiakassuhteemme ovat yhtä pitkiä, mikä osoittaa, että olemme asiakkaidemme luottamuksen arvoisia.

Kotisivujen hinta

Kotisivujen hinta kiinnostaa kaikkia aina. On kuitenkin totta, että on vaikea antaa yleispätevää vastausta siihen, mitä kotisivut maksavat. Meidän valmistamien verkkosivujen hinnat ovat pääsääntöisesti 600 − 2 000 €, ja verkkokaupat hinnoittelemme erikseen. Nettisivujen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi

  • sivuston laajuus (sisältösivujen määrä)
  • kieliversioiden määrä
  • toivotut ominaisuudet
  • käyttöliittymän suunnittelu.


Lisäksi samalla saatetaan haluta esimerkiksi uusi logo tai apua sisällöntuotantoon tai hakukoneoptimointiin, jotka luonnollisesti nostattavat kokonaishintaa. Kohderyhmää palveleva hyvin jäsennelty sisältö kuitenkin parantaa sen todennäköisyyttä, että vierailijasta tulee asiakkaasi. Hakukoneoptimointi parantaa sivuston luontaista löydettävyyttä hakukonetuloksissa, alentaa mainontakustannuksia ja tuo yrityksellesi lisää asiakkaita ja myyntiä.

Nykyisin myös verkkosivujen saavutettavuuteen kannattaa kiinnittää huomiota, vaikka saavutettavuusvaatimukset velvoittavatkin tällä hetkellä lähinnä julkishallinnon organisaatioita sekä osaa yrityksistä ja järjestöistä. Verkkosivujen saavutettavuudella tarkoitetaan, että sivut ovat kaikkien käytettävissä riippumatta mahdollisista rajoitteista, kuten heikkonäköisyydestä.

Jotta verkkosivusi näkyvät internetissä, tarvitset niille palvelintilan. Hosting-palvelumme huolehtii myös tästä.