Verkkokauppa palvelee aina ja kaikkialla

Myy helposti verkossa WooCommerce-verkkokaupalla. Meiltä onnistuvat laajemmatkin verkkokaupat joustavasti.

WooCommerce-verkkokaupat

Vaste Digital toteuttaa verkkokaupat WooCommercella. WooCommerce on WordPress-sivustoille tarjolla oleva verkkokauppalisäosa. WooCommerce soveltuu erinomaisesti muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Verkkokaupan suunnittelu kannattaa tehdä huolella

Verkkosivuston rakenne kannattaa miettiä huolella jo ennen varsinaista toteutusta, sillä rakenne vaikuttaa sekä sivuston käytettävyyteen että hakukonenäkyvyyteen. Selkeä rakenne parantaa käyttäjäkokemusta ja vähentää turhautumista ja sitä kautta sivustolta poistumista. Kannattaakin miettiä, mitä asiakkaasi verkkokaupastasi etsivät ja missä järjestyksessä sekä mitkä asiat ovat heille tärkeitä, ja millä puolestaan on vähemmän painoarvoa. Hakukoneet sen sijaan käyttävät sivustorakennetta eräänlaisena karttana tietojen etsimiseen.

Verkkokaupan hinta

Verkkokaupan hinta riippuu monista tekijöistä, kuten kotisivujen hinnat yleisestikin. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi nämä:

  • verkkokaupan visuaalisen ilmeen, rakenteen ja käytettävyyden suunnittelu
  • toivotut ominaisuudet sekä mahdolliset integraatiot ja rajapinnat (esimerkiksi yhteys kassajärjestelmään tai varastonhallintaan)
  • verkkokaupan tekninen toteutus
  • testaus ja julkaisu
  • projektinhallinta.

Vaste Digitalilla verkkokauppojen hinnat lähtevät edullisimmillaan noin 1 900 eurosta, mutta ymmärrettävästi tällöin on kyse hyvin pienimuotoisesta toteutuksesta. Yleensä verkkokauppa maksaa tuota selvästi enemmän, ja laajemmatkin verkkokaupparatkaisut onnistuvat meiltä joustavasti. Mieti, millainen budjetti sinulla on käytettävissäsi ja mitä tavoittelet verkkokaupallasi esimerkiksi ensimmäisen vuoden aikana. Voimme myös tarjota vaihtoehtoisia hinnoittelumalleja, jos kertasijoitus tuntuu liian kovalta.

Jotta verkkokauppasi näkyy kaikille vierailijoille, tarvitset myös hosting-palvelun. Lisäksi domain eli verkkotunnus maksaa joitakin euroja vuodessa.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.