Laadukas sisältö on tehokasta optimointia

Kotisivujen luontaista hakukonenäkyvyyttä voidaan parantaa parhaiten asiakkaiden tarpeet huomioivalla hakukoneoptimoidulla sisällöllä.

Hakukoneille optimoitu sisällöntuotanto auttaa löytämään verkkosivut

Valitettavan harva ymmärtää, kuinka suuri merkitys verkkosivujen sisällöllä on. Pelkkä komea ulkoasu ei riitä. Tyylikkäät sivut houkuttelevat tutustumaan sisältöön tarkemmin, mutta jos sisältö ei vakuuta ja innosta ostamaan yrityksesi tuotteita tai palveluita, menetät asiakkaasi helposti kilpailijoillesi. Kotisivujen sisältö on myös tärkein hakukonenäkyvyyteen vaikuttava tekijä. Jos hakukoneet eivät löydä kotisivuiltasi sisältöä aiheista, joista käyttäjät etsivät tietoa, ei sivustosi nouse hakutuloksissa esiin ilman maksettua mainontaa.

Kirjoita ensisijaisesti asiakkaillesi, älä hakukoneille

Sisällön tulee ensisijaisesti palvella kohderyhmääsi, olla kirjoitettu hyvällä kielellä ja jäsennelty loogisiin, helposti luettaviin kokonaisuuksiin. Monilta sivustoilta on helppo tunnistaa, kuinka sisältöä on yritetty optimoida hakukoneita varten luettavuuden kustannuksella. Kirjoita siis ensisijaisesti asiakkaillesi, älä hakukoneille!

Sivuteollisuus auttaa mielellään hakukoneoptimoidussa sisällöntuotannossa!